null
Gratis ophalen in de Drankerij
Slijterij in andere dranken
Gratis verzending vanaf €65

Djuce | White

MSRP:
€4,25
(U bespaart )

Op voorraad, let’s go!

Een crispy Italiaanse wijn, biologisch en uit blik? Say no more! Dit blikje is perfect voor een bescheiden wijn moment, voor als de witte wijn-zin het wint.

Drink wat anders - Drankerij

Over dit product

Djuce Crispy White is een lekkere light-body witte wijn. Zowel fruitig als vriendelijk, met precies de juiste hoeveelheid frisheid in balans. Het is een Italiaanse wijn, gemaakt van de Trebbiano druif. In de smaaknotitie vind je meloen, peer, wat steenmineraliteit. De wijn is biologisch en 100% vegan. 

Dit blikje is perfect voor een bescheiden wijn moment, voor als de witte wijn-zin het wint. In het blikje zit 250ml wijn, perfect voor twee glaasjes wijn. Zin in een glaasje wit, zónder gelijk een hele fles open te hoeven trekken? En dan dus a) te veel drinken of b) de fles daarna te laten verpieteren in de koelkast? Trek dan een blikje DJuce open! Smakelijkheid gegarandeerd. 

Djuce wines heeft als doel om geweldige wijnen te bieden in een portieverpakking en tegelijkertijd het milieu te sparen. De switch naar blik maakt een groot verschil. Het is 28x efficiënter om te recyclen dan flessen en driekwart van al het aluminium dat ooit is gedolven, wordt nog steeds gebruikt! Door de overstap van flessen naar blikjes dringt Djuce 79% van de CO2-uitstoot op verpakkingen terug. Alle wijn komt van duurzaam verbouwde wijngaarden in Europa en bevat geen of een minimale hoeveelheid sulfieten.

Specificaties

Type:
Wit
Vibe:
Bewust en beter
Smaak:
Zuiver en Verfrissend
Alcoholpercentage:
11,5%
Druif:
Trebbiano
Streek:
Abruzzo - Italië
Eigenschappen:

Biologisch

Verzenden & Afhalen

Verzending

  • Niet sjouwen, maar slurpen!

  • Gratis verzending voor orders boven €65,-

  • Verzending duurt 1-3 winkeldagen*

  • *Meer weten? Hier staat alle info!

Afhalen

  • Kom langs in een van onze winkels!

  • Afhalen duurt 0-2 winkeldagen*

  • Benieuwd naar onze winkels? Lees hier meer!

Soortgelijke producten