null
Slijterij maar dan effe anders
Gratis verzending van volle dozen
Voor 14:00 besteld, zelfde dag verstuurd

Wil je werken bij het dorstigste bedrijf van Nederland? De Drankerij is samen met grote broer Dorstlust, opgericht in 2012 en de new kids on the block van de drankenbusiness. Met de liefste collega’s en drank zat – want ja; we practise what we preach. Met onze Groothandel beleveren we de mooiste zakelijke locaties, en sinds 2016 lessen we met onze Drankerij de dorst in heel Nederland.


Met onze winkel en webshop zijn we hard aan de weg aan het timmeren om onze missie te laten slagen: heel Nederland iets ánders te laten drinken. 
Heb jij zin om het verschil te maken in een kleine onderneming met grootse ambities – de drankenindustrie ánders, beter maken?


Check onze vacatures:

 

Vacature | Winkelmedewerker Drankerij – juli 2022 – parttime

Voor onze Drankerij in Amsterdam-Oost zoeken wij een knaller van een winkelmedewerker die helpt bouwen aan de tofste drankenwinkel van de wereld.  Als dorstlesser in de Drankerij ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen in onze winkel. Je adviseert klanten op een leuke en laagdrempelige manier over ons assortiment.

Lees meer…

 

 

Vacature | customer experience + e-commerce employee - maart 2022 

Geniet jij ervan om het gezicht te zijn van een jonge en frisse scale-up? Als Customer experience + e-commerce employee bij Dorstlust ben je het dagelijks aanspreekpunt namens de Drankerij online en de groothandel Dorstlust. Je neemt de klantenservice onder je hoede en zorgt tegelijkertijd dat de website uitingen on point blijven.  Jouw missie? Onze blije klanten koesteren. <3

Lees meer...

 

Vacature | Dorstlust Driver - per direct - part- en fulltime 

Bij ons ben je niet zomaar een chauffeur, bij ons ben je Dorstlust Driver. Geen zin om achter een bureau te zitten, wél zin om lekker bezig te zijn? Wordt Dorstlust-driver; de backbone van onze dorstige organisatie. Voeg je bij het team van Driver-helden en lever een actieve bijdrage aan de Dorstlust-world-domination.

Lees meer…

   

 

Stage | Logistiek medewerker - doorlopend 

Ben jij een zelfstandige, leergierige en vooral dorstige student die het verschil wilt maken in een snelgroeiende organisatie? Mooi. Wij bieden je een leerplek met begeleiding van een klein en ambitieus team. Bij ons zul je geen koffie te hoeven halen, hoogstens af en toe een frisje…

Lees meer...

 

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van de nieuwste dranken, kortingen en events?

sluiten