null
Gratis ophalen in de Drankerij
Slijterij in andere dranken
Gratis verzending vanaf €65

Drankerij Zakelijk & events

Business with pleasure - de Drankerij is van de partij! Coole catering waarbij onze dranken perfect passen? Een koelkast of tafel vol kleurrijke, bewuste drankjes in jouw relatiegeschenk, showroom, op jouw evenement of werkplek? Of op zoek naar de gezondste kantoor drankjes die niet saai zijn? Gevonden! Het Drankerij assortiment misstaat niet op jouw (zakelijke) festijn, catering of kantoor. 

Iets te vieren? 

Behoefte aan echt lekker drinken op jouw feest, huwelijk, (kantoor)borrel? Of heb jij een coole drankcuratie nodig voor jouw event of PR happening? Denk Drankerij Zakelijk!

Voor meetings en events, voor shoots, catering en kantoor. Waar niet? Drink wat anders overal, Drankerij Zakelijk. 

Catering

Drankerij Catering is de partij voor je drankcatering die begrijpt dat er meer is dan een - no offense - Hollands assortiment met een pilsje en een cola. De Drankerij catering levert dranken die daadwerkelijk iets toe voegen aan je event. Van een verzorgd assortiment fris tot een complete keuze met next-level alcoholvrij, mooie wijnen en ambachtelijke bieren. Reken maar dat je daar je gasten blij mee maakt. We denken graag mee met je cateringklus, contact ons!

2024-02-16-burostedelijk23-55.jpg

 

 

Curatie


Ben je op zoek naar een bewust drankmenu voor je event? Drankerij verzorgt met liefde de drank-invulling van jouw event - alcoholvrij of alcoholrijk, altijd bewust. Dat is pas perfect om mee te proosten. We denken graag met je mee!

Kerstpakketten en (relatie)geschenken

It’s the most wonderful time of the year - maar dan het hele jaar door. De Drankerij is het adres voor een origineel cadeau, en biedt dit ook zakelijk aan. Van 2 tot 2000 - of, nouja, er is veel mogelijk! Bij De Drankerij vindt je coole kerstpakketten en warme relatiegeschenken die echt in de smaak vallen. Van een awesome alcoholvrij-box, tot bier, sprankelende wijnen of alles in de mix, we denken met je mee zodat je een cadeau geeft die écht past bij jouw team, klanten of relaties.


 Contact

Zoek contact via info@drankerij.nl met de omschrijving wat je zoekt, wanneer en hoe we het beste contact met je kunnen zoeken. Dan spreken we elkaar gauw!

 

dsc-1868-1-.jpg

 mahaxyumeyume-event-drankjes-4.jpg