null
Gratis ophalen in de Drankerij
Slijterij in andere dranken
Gratis verzending vanaf €65

Djuce | Orange

MSRP:
€4,25
(U bespaart )

Op voorraad, let’s go!

Op zoek naar vrolijke oranje natuurwijn op het fruitige deel van het oranje spectrum? Juicy Oranje is je blik!

Drink wat anders - Drankerij

Over dit product

Djuce CORE Juicy orange is een oranje wijn uit Italie van 12% en gemaakt van trebbiano en Gele muscat druiven. Deze oranje wijn is biologisch en 100% vegan. Dit oranje blikje is voor iedereen die opzoek is naar oranje natuurwijn, maar dan wel toegankelijk en gemakkelijk in de omgang.De Juicy Orange heeft tonen van oranjebloesem en abrikoos, met een lichte tot medium body. Op zoek naar vrolijke oranje natuurwijn op het fruitige deel van het oranje spectrum? Juicy Oranje is je blik! 
Dit blikje is perfect voor wijnmoment. In het blikje zit 250ml wijn, perfect voor twee glaasjes oranje wijn. Zin in een wijntje, zónder gelijk een hele fles open te hoeven trekken? En dan dus a) te veel drinken of b) de fles te laten verpieteren in de koelkast? Trek dan een blikje DJuce Orange open! Smakelijkheid gegarandeerd. 

Djuce wines heeft als doel om geweldige wijnen te bieden in een portieverpakking en tegelijkertijd het milieu te sparen. De switch naar blik maakt een groot verschil. Het is 28x efficiënter om te recyclen dan flessen en driekwart van al het aluminium dat ooit is gedolven, wordt nog steeds gebruikt! Door de overstap van flessen naar blikjes dringt Djuce 79% van de CO2-uitstoot op verpakkingen terug. Alle wijn komt van duurzaam verbouwde wijngaarden in Europa en bevat geen of een minimale hoeveelheid sulfieten.

Specificaties

Type:
Oranje
Vibe:
Culinaire coolkids
Smaak:
Fruitig en Juicy
Alcoholpercentage:
12%
Druif:
Trebbiano, Muscat
Streek:
Italië
Eigenschappen:

Biologisch

Verzenden & Afhalen

Verzending

  • Niet sjouwen, maar slurpen!

  • Gratis verzending voor orders boven €65,-

  • Verzending duurt 1-3 winkeldagen*

  • *Meer weten? Hier staat alle info!

Afhalen

  • Kom langs in een van onze winkels!

  • Afhalen duurt 0-2 winkeldagen*

  • Benieuwd naar onze winkels? Lees hier meer!

Soortgelijke producten