null
Gratis ophalen in de Drankerij
Slijterij in andere dranken
Gratis verzending vanaf €65

Djuce | Fizzy

MSRP:
€4,25
(U bespaart )

Niet op voorraad, stay tuned

Het is feest met de Fizzy white: 1 blik, 2 glaasjes wijn, perfect als aperitief voor het diner, tijdens lange feestavonden, of wanneer de noodzaak er is voor bubbels, zónder gelijk een hele fles open te trekken.

Drink wat anders - Drankerij

Over dit product

Fizzy van Djuce is het gezelligste blikje wijn dat er is. Een frisse en bruisende ervaring, en dat biologisch en 100% vegan. Fizzy is zowel fris, fruitig, als feestelijk. De fizzy wijn uit blik wordt gemaakt door een licht verteerbare mix van Trebbiano en Gele Muscat druiven. Uit de smaaknotitie halen we noten van citroen, peer & lychee. Hadden we al fris gezegd?

Dit blikje is perfect voor ieder feestelijk moment, hoe groot of klein ook. In het blikje zit 250ml wijn, perfect voor twee glaasjes wijn. Zin in een feestelijke fizzy, zónder gelijk een hele fles bubbels open te hoeven trekken? En dan dus a) te veel drinken of b) de fles te laten verpieteren in de koelkast? Trek dan een blikje Fizzy open! Feestelijkheid gegarandeerd. 

Djuce wines heeft als doel om geweldige wijnen te bieden in een portieverpakking en tegelijkertijd het milieu te sparen. De switch naar blik maakt een groot verschil. Het is 28x efficiënter om te recyclen dan flessen en driekwart van al het aluminium dat ooit is gedolven, wordt nog steeds gebruikt! Door de overstap van flessen naar blikjes dringt Djuce 79% van de CO2-uitstoot op verpakkingen terug. Alle wijn komt van duurzaam verbouwde wijngaarden in Europa en bevat geen of een minimale hoeveelheid sulfieten.

Specificaties

Type:
Pet-nat
Vibe:
Easy going
Smaak:
Zuiver en Verfrissend
Alcoholpercentage:
10,5%
Druif:
Trebbiano, Muscat
Streek:
Italië
Eigenschappen:

Natuurwijn

Biologisch

Verzenden & Afhalen

Verzending

  • Niet sjouwen, maar slurpen!

  • Gratis verzending voor orders boven €65,-

  • Verzending duurt 1-3 winkeldagen*

  • *Meer weten? Hier staat alle info!

Afhalen

  • Kom langs in een van onze winkels!

  • Afhalen duurt 0-2 winkeldagen*

  • Benieuwd naar onze winkels? Lees hier meer!

Soortgelijke producten