null
Slijterij maar dan effe anders
Gratis verzending van volle dozen
Voor 14:00 besteld, zelfde dag verstuurd
NIEUW
Lowlander Botanical Soda | Rabarber Lavendel | 33cl blik

Lowlander Botanical Soda | Rabarber Lavendel

MSRP:
€1,95 - €21,06
(U bespaart )

Op voorraad, let’s go!

Lowlander Rhubarb & Lavender is botanisch en bloemig, en dat op een bold manier zoals Lowlander dat maar wat goed kan. Hallo smaakexplosie!

Drink wat anders - Drankerij

Over dit product

Lowlander Rhubarb & Lavender

NIEUW en NICE: de Lowlander soda’s zijn hier en we zijn er maar wat enthousiast over. Lowlander,  lieveling in het bieraanbod since day 1 goes soda’s. Botanical soda’s om precies te zijn. En geloof ons, deze wil je proeven!

Lowlander Rhubarb & Lavender is botanisch en bloemig, en dat op een bold manier zoals Lowlander dat maar wat goed kan. Hallo smaakexplosie! Deze paarse telg is er een om langzaam van te genieten. Lekker in het park of bij de pickbick op een mooie dag, of juist mijmerend knus binnen tijdens een guur moment. Deze kan altijd. 

Het zoetje van met de hand geplukte lavendel met het zuurtje van rabarber maakt, samen met geurige vlierbloesem, een bloemige maar ook ontzettend frisse soda. We herhalen: ontzettend fris, want wat citroensap maakt ‘m doordrinkbaar en licht. Dit delicate blikje is puur natuur, lokaal gemaakt, bevat geen kunstmatige toevoegingen, geen toegevoegde suiker, is vegan en bevat maar 8 kcal per 100ml. Hoe low-cal én lekker wil je het hebben? 

Lowlander is opgericht vanuit de overtuiging dat de som van een potje Nederlands vernuft plus het beste wat de natuur te bieden heeft, samen een verdomd goede voedingsbodem maakt voor bier, eh, frisdrank. Wij concluderen: deze botanical soda’s smaken naar meer!

Specificaties

Eigenschappen:

Volle dozen & Verzenden

Gratis verzending van volle dozen

  • Een volle doos? Ja, wel zo duurzaam en lucht versturen is voor niemand leuk. De spelregels:

  • Vul jij alle vakken? Dan betaal jij geen verzendkosten bij het afrekenen!

  • Een volle doos bestaat uit 24 gevulde vakken; In een vak past 1 flesje/blikje en sommige grotere flessen nemen 4 vakken in.

  • Got it? Hier vindt je meer info

Bezorgopties

  • Niet sjouwen maar slurpen. Orders besteld tot 14.00 heb je de volgende dag binnen via:

  • Orders die op kantoordagen vóór 14.00 geplaatst zijn worden dezelfde dag verstuurd via PostNL.

  • Afhalen van je order mag ook: nadat jij bericht krijgt dat je order ready for pick-up is, kan je ‘m in onze Drankerij op de Pretoriusstraat 1 in Amsterdam Oost op komen halen tijdens openingstijden.

Soortgelijke producten

Klanten bekeken ook

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van de nieuwste dranken, kortingen en events?

sluiten