null
Gratis ophalen in de Drankerij
Slijterij in andere dranken
Gratis verzending vanaf €65

Lowlander Botanical Soda | Rabarber Lavendel

MSRP:
€2,95 - €33,65
(U bespaart )

Op voorraad, let’s go!

Lowlander Rhubarb & Lavender is botanisch en bloemig, en dat op een bold manier zoals Lowlander dat maar wat goed kan. Hallo smaakexplosie!

Drink wat anders - Drankerij

Over dit product

Lowlander Rhubarb & Lavender

NIEUW en NICE: de Lowlander soda’s zijn hier en we zijn er maar wat enthousiast over. Lowlander,  lieveling in het bieraanbod since day 1 goes soda’s. Botanical soda’s om precies te zijn. En geloof ons, deze wil je proeven!

Lowlander Rhubarb & Lavender is botanisch en bloemig, en dat op een bold manier zoals Lowlander dat maar wat goed kan. Hallo smaakexplosie! Deze paarse telg is er een om langzaam van te genieten. Lekker in het park of bij de pickbick op een mooie dag, of juist mijmerend knus binnen tijdens een guur moment. Deze kan altijd. 

Het zoetje van met de hand geplukte lavendel met het zuurtje van rabarber maakt, samen met geurige vlierbloesem, een bloemige maar ook ontzettend frisse soda. We herhalen: ontzettend fris, want wat citroensap maakt ‘m doordrinkbaar en licht. Dit delicate blikje is puur natuur, lokaal gemaakt, bevat geen kunstmatige toevoegingen, geen toegevoegde suiker, is vegan en bevat maar 8 kcal per 100ml. Hoe low-cal én lekker wil je het hebben? 

Lowlander is opgericht vanuit de overtuiging dat de som van een potje Nederlands vernuft plus het beste wat de natuur te bieden heeft, samen een verdomd goede voedingsbodem maakt voor bier, eh, frisdrank. Wij concluderen: deze botanical soda’s smaken naar meer!

Specificaties

Type:
Frisdrank
Vibe:
Bewust en beter
Statiegeld:
60063
Eigenschappen:

Lokaal Merk

Low Sugar

Verzenden & Afhalen

Verzending

  • Niet sjouwen, maar slurpen!

  • Bij orders vanaf €65,- zijn de verzendkosten gratis.

  • Daaronder zijn de verzendkosten €6,95.

  • Got it? Hier vindt je meer info

Afhalen

  • Altijd gezellig als je langskomt.

  • Afhalen in de Drankerij is (uiteraard) altijd gratis.

  • Afhalen kan tijdens onze winkeldagen van woensdag t/m zondag.

Soortgelijke producten