null
Slijterij maar dan effe anders
Gratis verzending van volle dozen
Voor 14:00 besteld, zelfde dag verstuurd
NIEUW
Lowlander Botanical Soda | Bloedsinaasappel Bergamot | 33cl blik

Lowlander Botanical Soda | Bloedsinaasappel Bergamot

MSRP:
€1,95 - €21,06
(U bespaart )

Op voorraad, let’s go!

De meest citrussy van het stel, dat moet de Bloodorange & Bergamot zijn! Een complexe, pittige opfriscursus geïnspireerd door de Mediterrane aperitivocultuur, maar dan aangepast aan de moderne tijd.

Drink wat anders - Drankerij

Over dit product

NIEUW en NICE: de Lowlander soda’s zijn hier en we zijn er maar wát enthousiast over. Lowlander, lieveling in het bieraanbod since day 1 goes soda’s. Botanical soda’s om precies te zijn.

De meest citrussy van het stel, dat moet de Bloodorange & Bergamot zijn! Een complexe, pittige opfriscursus geïnspireerd door de Mediterrane aperitivocultuur, maar dan aangepast aan de moderne tijd. Denk: geen alcohol, geen toegevoegde suiker, en maar 11 kcal per 100l. Das weinig, en dan toch zo veel smaak. Die smaak is het vermelden waard, veroorzaakt door sappige bloedsinaasappelen met aromatische bergamot, wat kardemom en de licht bittere tonen van kinabast. Lekker licht en fris, zonder saai te zijn. Waar kunnen we tekenen?
We raden deze soda aan voor tijdens werk of studie, daar is 'ie licht genoeg voor, als aperittief voor precies dat moment wanneer de dag langzaam overgaat in de avond, of eigenlijk, eigenlijk raden we deze stunner precies altijd aan als je zin hebt in awesome alcoholvrij. 

Lowlander is opgericht vanuit de overtuiging dat de som van een potje Nederlands vernuft plus het beste wat de natuur te bieden heeft, samen een verdomd goede voedingsbodem maakt voor bier, eh, frisdrank. Wij concluderen: deze botanical soda’s smaken naar meer! 

Specificaties

Eigenschappen:

Volle dozen & Verzenden

Gratis verzending van volle dozen

  • Een volle doos? Ja, wel zo duurzaam en lucht versturen is voor niemand leuk. De spelregels:

  • Vul jij alle vakken? Dan betaal jij geen verzendkosten bij het afrekenen!

  • Een volle doos bestaat uit 24 gevulde vakken; In een vak past 1 flesje/blikje en sommige grotere flessen nemen 4 vakken in.

  • Got it? Hier vindt je meer info

Bezorgopties

  • Niet sjouwen maar slurpen. Orders besteld tot 14.00 heb je de volgende dag binnen via:

  • Orders die op kantoordagen vóór 14.00 geplaatst zijn worden dezelfde dag verstuurd via PostNL.

  • Afhalen van je order mag ook: nadat jij bericht krijgt dat je order ready for pick-up is, kan je ‘m in onze Drankerij op de Pretoriusstraat 1 in Amsterdam Oost op komen halen tijdens openingstijden.

Soortgelijke producten

Klanten bekeken ook

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van de nieuwste dranken, kortingen en events?

sluiten