null
Gratis ophalen in de Drankerij
Slijterij in andere dranken
Gratis verzending vanaf €65

Lowlander Botanical Soda | Bloedsinaasappel Bergamot

MSRP:
€2,95 - €33,65
(U bespaart )

Op voorraad, let’s go!

De meest citrussy van het stel, dat moet de Bloodorange & Bergamot zijn! Een complexe, pittige opfriscursus geïnspireerd door de Mediterrane aperitivocultuur, maar dan aangepast aan de moderne tijd.

Drink wat anders - Drankerij

Over dit product

NIEUW en NICE: de Lowlander soda’s zijn hier en we zijn er maar wát enthousiast over. Lowlander, lieveling in het bieraanbod since day 1 goes soda’s. Botanical soda’s om precies te zijn.

De meest citrussy van het stel, dat moet de Bloodorange & Bergamot zijn! Een complexe, pittige opfriscursus geïnspireerd door de Mediterrane aperitivocultuur, maar dan aangepast aan de moderne tijd. Denk: geen alcohol, geen toegevoegde suiker, en maar 11 kcal per 100l. Das weinig, en dan toch zo veel smaak. Die smaak is het vermelden waard, veroorzaakt door sappige bloedsinaasappelen met aromatische bergamot, wat kardemom en de licht bittere tonen van kinabast. Lekker licht en fris, zonder saai te zijn. Waar kunnen we tekenen?
We raden deze soda aan voor tijdens werk of studie, daar is 'ie licht genoeg voor, als aperittief voor precies dat moment wanneer de dag langzaam overgaat in de avond, of eigenlijk, eigenlijk raden we deze stunner precies altijd aan als je zin hebt in awesome alcoholvrij. 

Lowlander is opgericht vanuit de overtuiging dat de som van een potje Nederlands vernuft plus het beste wat de natuur te bieden heeft, samen een verdomd goede voedingsbodem maakt voor bier, eh, frisdrank. Wij concluderen: deze botanical soda’s smaken naar meer! 

Specificaties

Type:
Frisdrank
Vibe:
Bewust en beter
Statiegeld:
60063
Eigenschappen:

Lokaal Merk

Low Sugar

Verzenden & Afhalen

Verzending

  • Niet sjouwen, maar slurpen!

  • Gratis verzending voor orders boven €65,-

  • Verzending duurt 1-3 winkeldagen*

  • *Meer weten? Hier staat alle info!

Afhalen

  • Kom langs in een van onze winkels!

  • Afhalen duurt 0-2 winkeldagen*

  • Benieuwd naar onze winkels? Lees hier meer!

Soortgelijke producten