null
Gratis ophalen in de Drankerij
Slijterij in andere dranken
Gratis verzending vanaf €65
Drankerij fave
Heiwa Shuzo | Yuzu Sake | 720ml fles

Heiwa Shuzo | Yuzu Sake

MSRP:
€29,95
(U bespaart )

Op voorraad, let’s go!

You should yuzu sake! Want als we je één drank mogen aanraden, laat het dan deze zijdezachte yuzu sake zijn. Fris, zuur, een zoetje, woah, wij willen níéts meer.

Drink wat anders - Drankerij

Over dit product

Sinds jaar en dag één van onze bestsellerdranken: de Heiwa Shuzo yuzu sake. Yuzu, uweetwel, het razend populaire citrusvruchtje uit Japan. Een lelijke citroen lijkt het, maar qua smaak is ‘ie beeldschoon: een mix tussen mandarijn, citroen, grapefruit en wat limoen, en dan extreem aromatisch. Met recht maakt Heiwa Shuzp er een yuzu sake van, met de ene helft die bestaat uit 100% puur en zuur yuzu sap, en de andere helft een schone sake. Dat maakt een drank die maar weinig mensen niet lekker vinden. Frisser dan fris, en een spannende balans tussen zoet- en zuur. Deze yuzu sake is fruitig tot de max en fun all the way.

Drink yuzu sake als digestief na het diner - weer eens wat anders dan limoncello,  op een warme zonnige namiddag als aperitief, altijd goed als begeleider van een dessert, of als verrassende ingrediënt in een cocktail, want ook daar is deze yusu sake dol op. Maar puur vinden we ‘m misschien nog wel het lekkerste. 

De afkomst van deze Yuzu Sake? Japan natuurlijk! Heiwa Shuzō (dat betekent Vrede Brouwerij) is in 1928 opgericht en heeft een doorstart na de oorlog gemaakt. 

Wakayama, in het zuiden van de Japan, waar de brouwerij gevestigd is, staat bekend om haar fruitproductie. Yuzu natuurlijk, maar ook ume, mikan en meer zalig fruit. De plek waar de brouwerij huist, was meer dan 500 jaar een tempel voordat de brouwerij erin trok. In 1957 begonnen ze met de productie van sake. De brouwerij ligt in een prachtige vallei omringd door bergen, waar relatief veel regen valt, wat zorgt voor genoeg toevoer van zacht bronwater van goede kwaliteit, perfect voor het brouwen van mooie Sake. Door rechtstreeks met Ume (Japanse pruim) & Yuzu-boeren te werken, krijgt Heiwa Shuzo het voor elkaar om een van Japans beste vruchten te gebruiken. Als een echte lokale Wakayama brouwerij produceert Heiwa Shuzō zowel sake als luxe fruitwijnen en staat landelijk bekend om de goede kwaliteit - en dat zegt wel wat in Japan. Geloof ons maar op ons woord: deze yuzu sake moet je eens geprobeerd hebben. Kanpai!

Specificaties

Type:
Sake likeur
Vibe:
Summer in the city
Alcoholpercentage:
7%
Smaak:
Fris en Fruitig
Verpakking:
Fles | 720ml
Land:
Japan
Eigenschappen:

Verzenden & Afhalen

Verzending

  • Niet sjouwen, maar slurpen!

  • Gratis verzending voor orders boven €65,-

  • Verzending duurt 1-3 winkeldagen*

  • *Meer weten? Hier staat alle info!

Afhalen

  • Kom langs in een van onze winkels!

  • Afhalen duurt 0-2 winkeldagen*

  • Benieuwd naar onze winkels? Lees hier meer!

Soortgelijke producten