null
Slijterij maar dan effe anders
Gratis verzending van volle dozen
Voor 14:00 besteld, zelfde dag verstuurd

GinISH & Tonic | 0,4%

MSRP:
€2,50 - €54,00
(U bespaart )

Op voorraad, let’s go!

Drink wat anders - Drankerij

Over dit product

Wij snappen wel, dat je hebt geklikt op deze Ginish and tonic van ISH Spirits. Want: Gin and Tonic, ja, wie kent het niet en sterker nog: wie drínkt het niet? Nou, kunnen we je vertellen, de alcoholvrijen onder ons. De zwangere vrouwen, de BOB, de overall bewuste medemens, waarvan de groep zich in rap tempo uitbreidt. En toch, toch is het dan wel ‘es jammer dat die GT moet worden overgeslagen. MIS, want wij presenteren je -ISH!

Gin and Tonic, de misschien wel meest verfrissende cocktail, is er nu ook in blik, inclusief de fris-bittere bevredigende smaak, exclusief de alcohol.

ISH Spirits maakt deze Ginish and Tonic om deze oneindig verfrissende klassieker bereikbaar te houden voor voor mensen die bewust willen drinken. En daar zijn we maar wat blij mee. Hoe het proeft? Nou, geen grote verrassing, denk aan Gin & Tonic dus, om precies te zijn: hállo jeneverbessen, een houtachtig karakter en de onmisbare citrus voor lekker veel fris. Fijne balans tussen zoet en bitter en dat zónder de suikers of al te veel calorieën. Ook dat lekker bewust.

Drinktip: met ijs en een takje rozemarijn voor op en top ervaring, óf - en dat mag ook zeker - drink ‘m lekker weg uit het blikje Bij voorkeur in sappig gras in het park op een mooie zonnige dag. Maar zelf weten natuurlijk. GT anyone?!

 

Specificaties

Type:
Mocktail
Vibe:
Easy going
Eigenschappen:

Alcoholarm

Volle dozen & Verzenden

Gratis verzending van volle dozen

  • Een volle doos? Ja, wel zo duurzaam en lucht versturen is voor niemand leuk. De spelregels:

  • Vul jij alle vakken? Dan betaal jij geen verzendkosten bij het afrekenen!

  • Een volle doos bestaat uit 24 gevulde vakken; In een vak past 1 flesje/blikje en sommige grotere flessen nemen 4 vakken in.

  • Got it? Hier vindt je meer info

Bezorgopties

  • Niet sjouwen maar slurpen. Orders besteld tot 14.00 heb je de volgende dag binnen via:

  • Orders die op kantoordagen vóór 14.00 geplaatst zijn worden dezelfde dag verstuurd via PostNL.

  • Afhalen van je order mag ook: nadat jij bericht krijgt dat je order ready for pick-up is, kan je ‘m in onze Drankerij op de Pretoriusstraat 1 in Amsterdam Oost op komen halen tijdens openingstijden.

Soortgelijke producten

Klanten bekeken ook

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van de nieuwste dranken, kortingen en events?

sluiten