null
Gratis ophalen in de Drankerij
Slijterij in andere dranken
Gratis verzending vanaf €65
Alcoholvrij
Drankerij Box | Mama to be

Drankerij Box | Mama to be

MSRP:
€26,95
(U bespaart )

Niet op voorraad, stay tuned

Deze cadeaubox is speciaal voor alle mama’s in spé. Omdat ze het verdient die 9 maanden lekker fris door te komen,hebben we een speciaal Pregnant-pakket samengesteld. Perfect als cadeautje voor je lieve to-be-momma!

Drink wat anders - Drankerij

Over dit product

Sommige gebeurtenissen - zoals een zwangerschap - zijn zó feestelijk dat ze een eigen cadeaupakket verdienen. Dat vonden wij ook, en daarom presenteren we u: de Mama-to-be-box.

Deze box is speciaal voor alle mama’s in spé. Als cadeau voor je zwangere vriendin, buurmeisje, dochter, collega - voor wie niet? Omdat ze het verdient die 9 maanden lekker fris door te komen, hebben we een speciaal Pregnant-pakket samengesteld. Perfect als cadeautje voor je lieve to-be-momma!

Met dit pakket geeft je drankjes die niet alleen geschikt zijn voor de zwangeren onder ons, maar daarnaast ook gewoon hartstikke lekker zijn. Want die 9 maanden zijn helemaal geen reden om níet lekker te drinken.

Wat zit er in de box?

In het pakket vind je 8 alcoholvrije frisdrankjes, de mama’s van Brand Garage. Bio, laag in suiker, helemaal natuurlijk. En zijn de blikjes niet cute? En dat met frisse smaken, van citrus tot tropisch fruit en natuurlijk gember (tegen de misselijkheid). Ook in deze cadeaudoos, een grote fles alcoholvrije cider van Pacory Le Petiot. Deze cider is zalig, niet te zoet en volwassen van smaak en behoorlijk feestelijk. Er valt wat te vieren, tenslotte.

Deze box wordt verzonden in onze eigen Drankerij doos, inclusief  kaartje. Laat je het weten wat we er op mogen schrjiven? Dan maken we je cadeau persoonlijk en compleet!

Note: in deze doos vanzelfsprekend geen alcohol of cafeïne. Op de blikjes zit statiegeld.

 

Specificaties

Vibe:
Easy going
Eigenschappen:

Alcoholvrij

Verzenden & Afhalen

Verzending

  • Niet sjouwen, maar slurpen!

  • Gratis verzending voor orders boven €65,-

  • Verzending duurt 1-3 winkeldagen*

  • *Meer weten? Hier staat alle info!

Afhalen

  • Kom langs in een van onze winkels!

  • Afhalen duurt 0-2 winkeldagen*

  • Benieuwd naar onze winkels? Lees hier meer!

Soortgelijke producten