null
Gratis ophalen in de Drankerij
Slijterij in andere dranken
Gratis verzending vanaf €65
Get familiar #1: Lowlander Botanical Soda's

Get familiar #1: Lowlander Botanical Soda's

Geplaatst door Anouck van Duuren on 15th Mar 2023

NIEUW en NICE: de Lowlander Botanical Soda’s zijn hier en we zijn er maar wat enthousiast over. Lowlander, lieveling in ons bieraanbod since day 1 goes soda’s. Botanical soda’s om precies te zijn. Met trots presenteren we je bij de Drankerij dit nieuwe trio vol botanische geneugten en boeiende smaken, klaar om zo je winkelmandje in te gaan!

Even voorstellen

Zeg je botanisch gebrouwen dan zeg je LowlanderZe beheersen het ambachtelijke brouwen met respect voor de natuur tot in de puntjes, maar zijn nog lang niet uitge-innoveert. Daarom werd het, na de biercategorie, een logische stap om de dranken horizon te verbreden en om verder te kijken. Enter de frisdrankenwereld, en we heten ze van harte welkom!

Lowlander krijgt het voor elkaar: een alternatief voor non-alcoholische dranken, volwassen smaken én knappe blikjes. En dat nog bijzonder healthy ook, met ook nog eens een onsje minder suiker.

Botanicals

Dat de soda’s gebrouwen moesten worden was een no brainer, dit is het Lowlander DNA en maakt dat de dranken van nature suikerarm zijn én voller van smaak. Net als de bieren zijn deze nieuwe frisjes gemaakt met echte botanicals – planten die daadwerkelijk wat bijdragen aan smaak of functie - geen kunstmatige conserveermiddelen, smaakstoffen, kleurstoffen of zoetstoffen.

Bewust

En, alleen maar nemen zonder iets terug te geven is niet meer van deze tijd. Hallo, toekomstige drinkertjes willen we ook nog een mooie wereld bieden. Dat heeft Lowlander goed begrepen, daarom werken ze met circulaire ingrediënten en geven ze 1% van alles wat ze verkopen terug aan nature-based partners zonder winstoogmerk. We moeten het toch samen doen, weetje.

Smaken

De range bestaat uit drie smaken, Lowlander Ginger & Yuzu is the spicy one, Blood Orange & Bergamot is de frisse van het stel, en tot slot is de Rabarber & Lavendel bloemig en bold. Drie keer een complex smaakprofiel, maar zonder zwaar te worden. Deze blikjes zijn namelijk licht en fris, zonder saai te worden. Proef zelf maar! Wanneer je onze Drankerij doos vult met 24 drankjes, wordt het gratis bij je thuis bezorgd. Waar wacht je nog op?


Op zoek naar meer alcoholvrije alternatieven met minder suiker maar meer smaak? Probeer dan eens Something & Nothing de laag-in-suiker-soda pops van Aqua Monaco of een classic Charitea.

Het product