Handgemaakte kwaliteits-knapperds, who’s in?!
Denk Glasgow, 2016 en Gregor Lecki, de oprichter, had een duidelijk doel voor ogen: de allerlekkerste frisdrank maken, maar dan zonder troep. Zie hier, Rapscallion Soda. Natuurlijke frisdranken, gemaakt zonder moeder aarde pijn te doen: zonder kunstmatige toevoegingen dus.
Rapscallion soda werkt met realdeal ingrediënten afkomstig van de lokale farmersmarkt uit Glasgow. Van het verse fruit wordt de smaak en het aroma geëxtraheerd, heel voorzichtig onder druk en in de kou, om het finest fruit niet kapot te maken door verhitting. Zorgt voor Smaak met een hoofdletter S.
Voor de cherry on top wordt er een beetje biologische rietsuiker gebruikt om de smaak écht samen te krijgen, en een beetje vitamine C tegen de oxidatie. En klaar ben je, met je frisje. Met z’n 90% minder suiker dan je favoriete frisje uit je jeugd en dat vinden we echt een prestatie; zo veel smaak en zo weinig suiker.
Denk aan de niet minder dan perfecte balans tussen zoet, zuur en bitter met een fijne kick van prik. Dus ben je hier voor drankjes zonder conserveermiddelen, kunstmatige smaakstoffen, kleuren of andere nasty dingen, én voor drankjes met een rammend knap design: gefeliciteerd – je hebt ze gevonden.
De smaken Burnt lemon, Dry Lime en Ginga Ninja staan voor je klaar in onze Drankerij shop én hebben hun weg gevonden naar onze favorietenlijst.