null
Gratis ophalen in de Drankerij
Slijterij in andere dranken
Gratis verzending vanaf €65
Workshop: functional cocktails

Workshop: functional cocktails

6th Feb 2024

Workshops are baaaack! Kom naar onze Functionele Mocktail Workshop met Good Jamu op 22 februari!

Jamu, wat?


Good Jamu! Vaste waarde op de Drankerij plank, en een merk om in de gaten te houden. Good Jamu is opgericht doot Milad en Anna, een powercouple met een missie. Milad is half Moluks/half Nederlands en Anne is half Indonesisch/half Nederlands en samen hebben ze 7 jaar op Bali gewoond en gewerkt, maar zijn ze door de pandemie teruggekeerd. Jamu drinken was daar een dagelijks ritueel geworden, maar terug in Nederland was Jamu nergens te vinden. Zelf maken doe je niet zo 123, en zo is het idee ontstaan om The Good Jamu op te starten. Ze zijn op Bali bij een Jamu-meester (vrouw!) in de leer geweest om het brouwproces en het recept te masteren, en hebben van haar een ‘blessing’ gekregen op de Jamu in Nederland te gaan maken. 

Jamu is een traditioneel natuurlijke drank voor balans van lichaam en geest. Een plantaardige samenstelling van  veel superfoods. Nee, niet gebaseerd is op een vluchtige hype, maar op een eeuwenoude traditie uit Indonesië. Van oudsher alleen gedronken door koninklijke families van Java, is het daar een traditie die wordt doorgegeven van moeder op dochter. Een dagelijks ritueel dat zich richt op welzijn. Mooi, daar willen we meer van weten! Milad en Anna nemen je mee in de wondere wereld van Jamu!

Workshop

Klaar om de boel op te schudden met een twist van wellness?
Kom naar onze Functionele Mocktail Workshop met Good Jamu op 22 februari! 

Leer mocktails maken die niet alleen zalig smaken, maar er ook voor zorgen dat je je zo voelt. We maken 3 cocktails en je krijgt, naast een fikse dosis inspiratie, een good Good Jamu goodiebag mee naar huis.
Wees er snel bij: er zijn nog maar 15 plekken beschikbaar! Boek nu je ticket op de website van Drankerij en let’s mix wellness into every sip!

Schrijf je in!

Wanneer: donderdag 22 februari

Waar: Drankerij De Pijp, Van der Helstplein 13H, Amsterdam

Van: 18:00 tot 19:30-ish

Voertaal event: NLHet product