null
Gratis ophalen in de Drankerij
Slijterij in andere dranken
Gratis verzending vanaf €65
The making of Rätsel

The making of Rätsel

6th Oct 2023

The making of... Rätsel

Maanden geleden zijn we aan de slag gegaan om precies die drank te maken die het beste van Oedipus en de Drankerij weerspiegelen. Toegankelijk, en toch funky. Verrassend, raadselachtig bovenal.


Niet in een hokje

Samen wilden we ons drank-universum verbreden en iets anders, nieuws ontdekken. Met de gedachte een drank te maken ergens op het spectrum tussen bier en fris, maar wat tot na de eerste slok raadselachtig mag blijven. Want, hoezo eigenlijk, dat alles in een hokje moet passen? 

Het startpunt was Berliner Weisse, een stijl die zowel Oedipus als de Drankerij goed ligt, maar dat was het dan ook, met de kaders, want al gauw volgde een deepdive in smaak. Drankerij, bekend om de uitgebreide collectie alcoholvrij en ''new wave soda's'', deden een duit in het zakje met smaken die al tijden bij de nieuwe stijl soda's horen, rabarber en vlierbloesem. Fris, vrolijk en vernieuwend. En waar mogelijk lokaal, dus trokken dit late voorjaar team Oedipus en Drankerij samen het park in Amsterdam-Noord in voor een flinke pluksessie. 

Oedipus x Drankerij

Een paar brouwweken geduld, proeven, brainstormen en uiteindelijk, proosten op het eindresultaat! Het is een moderne drank drank geworden, een diagonaaltje van het beste van Oedipus en Drankerij samen. 

 We zijn trots op het resultaat en benieuwd naar jouw mening!

Laat je het ons weten?

Het product