null
Gratis ophalen in de Drankerij
Slijterij in andere dranken
Gratis verzending vanaf €65
Nieuw: SQUAREDCIRCLE

Nieuw: SQUAREDCIRCLE

28th Jun 2023

Hold that scroll! Hoe mooi ziet SQUAREDCIRCLE er wel niet uit!? Geloof ons maar als we zeggen dat de binnenkant ook de moeite is om de aandacht op te vestigen. We proudly present you: SQUAREDCIRCLE.

Dry drinking

Bij de Drankerij weten we het al even, steeds meer mensen kiezen voor een levensstijl zonder alcohol. ‘Dry drinking’, noemt SQUAREDCIRCLE dit. Een volwaardig en volwassen alternatief, voor als je de alcohol graag even achterwege laat. Sterker nog, voor als je gaat voor een gezondere levenstijl is dit blikje bijzonder relevant. Het knappe blikje, REBALANCE N°001 heeft een stimulerend effect, zonder de kater of crash achteraf en kan dus op elk moment van de dag gedronken worden.

SQUAREDCIRCLE

SQUAREDCIRCLE is een Nederlands merk, opgericht door vastgoedguy Hendrik Jan. De beste man voelde zich niet senang meer in het snelle vastgoedwereldje, Onvervuld, zoals hij het zo mooi zegt. Tijd om het roer om te gooien, te gaan voor balans en zich te verdiepen in de healthy lifestyle, plant medicine en meer van dat. Voila, de fascinatie voor de gezondheidsvoordelen van adaptogenen (google dat maar!), paddenstoelen & kruiden was gewekt, en niet veel later ontstond het idee voor SQUAREDCIRCLE. Een gezonde drank, lekker in balans, met de helende kracht van de natuur als rode draad. Zijn eerste drank is een sparkling tea verrijkt met adaptogenen (functionele paddenstoelen en kruiden), en echte functional drink: REBALANCE N°001.

Functional Drinks

Door het gebruik van adaptogen wordt SQUAREDCIRCLE ook wel een ‘functional drink’ genoemd. De term ‘functional drinks’ wordt al tientallen jaren gebruikt voor drankjes die ontworpen zijn om effecten te hebben die verder gaan dan smaak en hydratatie, meer dan lekker drinken, dus. Functional drinks worden steeds populairder, en hebben als doel je gezondheid te bevorderen door gebruik te maken van natuurlijke ingrediënten met een stimulerend effect. De meest bekende voordelen van deze functionele drankjes zijn het verlagen van stress, een goede nachtrust, of juist energie geven.

Dat healthy ook heerlijk kan zijn laat dit knappe blikje wel zien. We zijn benieuwd naar wat Hendrik Jan nog meer voor ons in petto heeft!

Gratis blikje bij iedere order

Dit weekend ontvang je bij elke order een gratis blikje SquaredCircl.Waar wacht je nog op; bestel snel bij Drankerij.nl en je kunt het gewoon zelf proeven. Doen hoor!

Het product