null
Gratis ophalen in de Drankerij
Slijterij in andere dranken
Gratis verzending vanaf €65
DE PIJP IS OPEN

DE PIJP IS OPEN

11th Nov 2023

Afgelopen week opende de Drankerij haar tweede vestiging... Na 7.5 jaar (and counting!) op de Pretoriusstraat in Oost, opende de Drankerij #2 haar deuren op het van der Helstplein in de Pijp.

Drankerij - de Pijp

Afgelopen week was het eindelijk zover: Drankerij de Pijp is open - en hoe! Met natuurlijk de frisdrank-wand en vol alcoholvrije én alcoholrijke dranken, ligt de focus ook in De Pijp onverminderd op het goed drinken toegankelijk maken. We staan voor je klaar met een uitgebreid assortiment om je voor ieder drinkmoment van de dag te helpen met een passend alternatief. Daarnaast hebben we eenin onze Tasting room de plek voor verdieping; van proeverijen tot workshops, en wie weet komen de liquor lectures wel terug?!

Assortiment - niet het percentage maar de smaak

Drankerij is de slijterij van deze tijd. Opgekomen als eerste frisdrankwinkel van Nederland en inmiddels niet meer weg te denken in het drankenlandschap. Van heel veel fris since day one, een immens groeiend gamma aan No & Low, een zorgvuldig samengestelde bierselectie, met lokale brouwers en spannende bierspecials, (natuur)wijnen, ciders en champagne, en een sterke drank assortiment van de buitencategorie; de Drankerij maakt voor jou een einde aan de fietstocht van slijterij naar supermarkt en weer terug - alles voor alcoholvrij of alcoholrijk. Niet het percentage maar de smaak staat voorop!

De Drankerij?

De Drankerij is in 2016 opgezet door Stephan van Duuren en Tessa Monfrooy met als doel om goed drinken toegankelijk te maken en voor ieder drinkmoment van de dag een passende optie te bieden. Van kombucha in de ochtend tot een mooie c/mocktail tijdens een dinner party.

De Drankerij staat daarbij voor kwalitatieve keuzes, niets rijen vol stoffige flessen, maar opties die er toe doen. We vertellen verhalen en lopen daarbij voorop bij de trends, maar verliezen vertrouwde classics niet uit het oog. De Drankerij staat voor de optelsom van een assortiment wat altijd in beweging is, warme service, kundige kennis en advies. We omringen ons met passievolle makers en mede-liefhebbers zodat Drink wat anders, daadwerkelijk wat anders blijft.

Opening De Pijp

We kunnen niet wachten om ook in de Pijp dorst te lessen en een hele hoop buurtgenoten, liefhebbers en foodies te voorzien van een flinke dosis Drankerij.

Volg ons op instagram (@drankerij) om op de hoogte te blijven. Vragen? Stuur een berichtje of mail ons op info@drankerij.nl

Cheers!

Het product