null
Gratis ophalen in de Drankerij
Slijterij in andere dranken
Gratis verzending vanaf €65
ADE met mate

ADE met mate

12th Oct 2022

De dagen worden korter, de nachten langer, en we zijn weer een beetje bijgekomen van de festivalzomer. Als daarnaast de blaadjes oranje worden, én de vlaggen in Amsterdam geel, dan weet je dat het weer zo ver is. Het Amsterdam Dance Event komt eraan.

Korting
Van woensdag 19 oktober tot en met zondag 23 oktober gaan we dansen in het Amsterdamse. Daar draaien wij bij de Drankerij onze hand niet voor om en we weten dat het hem zit in een gedegen voorbereiding. Want hoe doe je dat, 5 dagen party machen? Onder ander je kratje mate veilig stellen. Zie hier; met ADE alle ballen op de Mate! In aanloop naar ADE helpen we jou met onze lievelingen der energiegevers: de hele week 10% korting op alle mate’s!


Club-Mate
ADE & Club-Mate, Club-Mate & ADE, they are made for eachother. Deze energiegevende gele rakkers helpen jou het ADE wel door, hoor. Daarom krijg je traditioneel 10% korting op jouw krat Mate, scheelt een slok op een borrel voor die 20 halve liters van dit gouden goed. Gebruik de code ADEmetmate bij het afrekenen en you can thank us later.

Tip:
Wat zijn feessies zonder het abtrinken, niet waar? Club-Mate zonder wodka is tenslotte ook maar zo alleenig. Daarom; WODKA. Vergeet je fles niet mee te bestellen, bijvoorbeeld de lokale lieveling van De School. Hatsee!


Mojo Mate
Wat? Ken je Mojo Mate nog niet? Dan is het de hoogste tijd! Mojo Maté incoming. Twee lieve lokale enthousiastelingen met een passie voor Zuid-Amerikaanse maté thee hebben een waanzinnig lekkere Maté soda gebrouwen. Een lokaal alternatief voor de maté’s die wij al in ons assortiment hebben. Wat ons betreft is de Mojo Original de nieuwe instap maté uit het Drankerij portfolio. Deze moet je proeven hoor. Zeker ook proberen, de Mojo Mate Maracuja, werkt met de vrolijke vibes ook erg goed voor een energie behoevende najaarsdip.


ChariTea Mate
In het mate overzicht kan natuurlijk geen ChariTea ontbreken. De steeds populairder wordende plant uit Zuid-Amerika begint een echte blijver te worden op de thee-markt en dat snappen ze bij ChariTea goed en hebben er echt een eigen variant van weten te maken waarin de echte mate-smaak fijn naar voren komt. Afgemaakt met een bescheiden hoeveelheid citroen- en sinaasappelsap, maar alsnog met een fijne hoeveelheid natuurlijke cafeïne. Gebruik deze mooie bruine flesjes als bouwstenen voor jouw geparty. Drinking helps, zowel de ChariTea foundation als jou, je weekend door. Enne, wat dacht je van een suikervrije variant?


Mio Mio Mate
Mama mia, de Mio Mio Mate original got it all. Origineel en verkwikkend met een sterke dosis awesomeness én mate. Geeft je upliftende vibes zoals het mooie yerba mate altijd betaamt en smaakt nog zalig ook door die hint van citroen. Met een zoetje erbij is dit de perfecte instap voor mate drinkers, of de perfecte afwisseling voor doorgewinterde mate fanatiekelingen. Ook mooi: de Mio Mio’s zijn volledig vegan en duurzaam geproduceerd met 100% groene stroom. Je zult geen spijt krijgen van deze Duitse unit met Zuid-Amerikaans temperament, beloofd. Sla ook de Mio Mio Ginger niet over.


Gratis thuisbezorgd

De 10% korting geldt op zowel hele kratten als losse flessen, je kunt dus ook een mooie mate mix maken. En goed to know: hele dozen worden gratis bij je thuis bezorgd. Enkel nog bestellen en man man man, wat zijn jij en je maten ready to go...


Winkel: van woensdag 12/10 tot en met woensdag 19/10

Webshop: gebruik de code ADEmetmate bij het afrekenen voor 10% korting. Geldig tot en met woensdag 19/10. 

Het product