null
Slijterij maar dan effe anders
Gratis verzending van volle dozen
Voor 14:00 besteld, zelfde dag verstuurd

SpritzISH | 0,2%

MSRP:
€2,50 - €54,00
(U bespaart )

Op voorraad, let’s go!

Drink wat anders - Drankerij

Over dit product

De Spritz, wie kent ‘m niet? De Spritish van Ish spirits is precies dat zalige rood-oranje aperitief. Altijd prettig bitter en altijd verfrissend en drinken we bij voorkeur met onze bol in de zon. Zie Spritzish, het bewuste alternatief van dit gezellige drankje.

Spritzish is een ready to drink-cocktail, kant en klaar uit een knap blik dus, maar je mag het ook premixed noemen, want dat is ‘t. Kind kan de was doen om alcoholvrij te genieten. Knap glas, wat ijs een het schijfje sinaasappel wat beslist niet mag ontbreken in je sprits, en daar ga je! Rechtstreeks uit ‘t blik mag ook, daar is het tenslotte appetijtelijk genoeg voor. Nog goed om te noemen dat je niet alleen vanwege de alcoholvrij gerust een tweede, derde, vierde... blikje open kunt trekken; Spritzish is naast alcoholvrij ook laag in suiker en laag in calorieën. Dat noemen ze nog eens een bewussie!

De Spritzish wordt gemaakt van puur natuur ingrediënten, denk aan quassia (een plant), kaneel en gentiaanwortel. Dit maakt ‘m flink bitter en kruidig, en een dosis complexiteit waardoor je de alcohol niet mist. Citroenen, sinaasappels en mandarijnen voegen tot slot de frisheid en een toef zalige zoetheid toe; en klaar is deze Spritzish - klaar om met jou het (denkbeeldige) terras op te gaan.

Is het al borreltijd?!

Specificaties

Type:
Mocktail
Vibe:
Anders - verras me
Eigenschappen:

Alcoholarm

Volle dozen & Verzenden

Gratis verzending van volle dozen

  • Een volle doos? Ja, wel zo duurzaam en lucht versturen is voor niemand leuk. De spelregels:

  • Vul jij alle vakken? Dan betaal jij geen verzendkosten bij het afrekenen!

  • Een volle doos bestaat uit 24 gevulde vakken; In een vak past 1 flesje/blikje en sommige grotere flessen nemen 4 vakken in.

  • Got it? Hier vindt je meer info

Bezorgopties

  • Niet sjouwen maar slurpen. Orders besteld tot 14.00 heb je de volgende dag binnen via:

  • Orders die op kantoordagen vóór 14.00 geplaatst zijn worden dezelfde dag verstuurd via PostNL.

  • Afhalen van je order mag ook: nadat jij bericht krijgt dat je order ready for pick-up is, kan je ‘m in onze Drankerij op de Pretoriusstraat 1 in Amsterdam Oost op komen halen tijdens openingstijden.

Klanten bekeken ook

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van de nieuwste dranken, kortingen en events?

sluiten