null
Slijterij maar dan effe anders
Gratis verzending van volle dozen
Voor 14:00 besteld, zelfde dag verstuurd

Dorstlust is de autoriteit op het gebied van alcoholvrij in de Nederlandse drankenbusiness.
Bij Dorstlust Zakelijk brengen we alle fijne merken frisdrank, bier en gedestilleerd samen en leveren die uit aan de Nederlandse horeca, retail en foodservice.
Onder de noemer drink wat anders hebben wij de heuse missie om Nederland, nou ja, wat anders te laten drinken dan het welbekende. Wij gaan voor inspiratie en een beetje provocatie en zetten een nieuwe standaard op (fris)drankgebied.


Ben je op zoek naar een zakelijke partner voor het leveren van jouw dranken? Bij Dorstlust moet je wezen!


Dorstlust neemt soda’s serieus - en we stellen ze graag aan je voor. Wij denken graag met je mee over hoe onze dranken jouw zaak of locatie nóg meer kan onderscheiden van de rest. Leuk.


Ontstaan Dorstlust


Terug in 2012 waren het Stephan en Tessa die onder het genot van Club-Mate getriggerd werden door de keur aan keuze aan frisdrank die de Berlijnse Spätis hadden staan. Dat was in Nederland wel anders. Time for change en ze gingen het zelf wel doen ook. Wél aandacht voor diverse, natuurlijke een waanzinnig knappe dranken. Ze bouwen ondertussen aan de weg samen met Team Dorstlust waar ze maar wat trots op zijn.


Assortiment


Frisdrank is al jaren niet meer het ondergeschoven kindje op de drankkaart, heus niet. Kijk je ogen uit en ontdek ons onderscheidende assortiment, alcoholvrij en inmiddels ruim alcoholrijk - en de verhalen achter de dranken. Van klassiekers tot de meest bijzondere smaken, bij Dorstlust vind je altijd een passende smaak voor bij jou op de kaart of in het schap of op kantoor. All things alcoholvrij én er is meer, want ook op bier- en gedestilleerd gebied heeft Dorstlust de mooiste keuzes.


Service


Service staat bij ons voorop. Dorstlust is er om het je makkelijker te maken, snapje.
Communicatie & advies
Bereikbaar, flexibel en altijd meedenkend, daar staat Dorstlust voor. En als we je hebben geholpen een voor jou perfect passend assortiment samen te stellen, dan staan onze Dorstlust drivers maar al te graag snel bij je op de stoep met fresh stash. Dagen vooruit bestellen? Móói niet!


Wanna join?


Lang verhaal kort: doe je mee met Dorstlust’s missie iets ánders te laten zien op drankgebied? Team Dorstlust gaat voor diversiteit op de Nederlandse drankkaart, en daar willen wij jou graag bij helpen. Interesse of vragen? Zoek hier contact met ons of bel ons op 020-820012 en we vertellen je graag meer.


Tot snel, ZININ!

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van de nieuwste dranken, kortingen en events?

sluiten