null
Slijterij maar dan effe anders
Gratis verzending van volle dozen
Voor 14:00 besteld, zelfde dag verstuurd

Ons verhaal

Op de Pretoriusstraat nummer 1 te Amsterdam vind je ons Dorstlust-domein: de Drankerij!

Van een fysieke winkel droomden we al een hele poos, want: hoe fijn als je door ons assortiment kunt neuzen, al etiketten lezende, advies én tips kunt vragen en cadeaus kunt uitzoeken. In juni 2016 openden we dan onze parel aan de Pretoriusstraat.

Hier vind je al ons fris op de plank, en misschien zelfs nog wel wat meer. Spannende specials, anyone? Daarnaast vind je een zorgvuldig samengestelde bierselectie, met lokale brouwers en bier-bijzonderheden van over de hele wereld.

De Drankerij is een slijterij, maar dan met net wat meer schwung.

Naast heel (heel.) veel fris, proberen we een einde te maken aan de vrijdagmiddagfietstocht van slijterij naar supermarkt en weer terug om alle ingrediënten bij elkaar te sprokkelen voor een mooie drinkavond. Want: hier vind je alles bij elkaar voor je nieuwe favoriete cocktail of mix. Naast frisdranken en bier, dus ook een inmiddels flinke collectie sterke drank, glazen, boeken, cocktailtools en inspiratie voor de beste mixcombinaties. Daarbij: cadeaus uitzoeken was nog nooit zo leuk.

Regelmatig organiseren we events zoals de Liquor Lectures, en op zaterdagmiddag vind je vaak een Proeverij in de Drankerij. Hou daarvoor vooral onze Facebook en Instagram in de gaten.

Drop by

De Drankerij is voor ons de plek om te spelen met spannende soda’s, boeiend bier en een kick-ass collectie sterk. Zin in wat anders? Kom langs voor inspiratie, en misschien wel een beetje provocatie. Hup, op naar Amsterdam Oost!

Openingstijden

Openingstijden

Woensdag 12:00 - 19:00
Donderdag 12:00 - 19:00
Vrijdag 12:00 - 19:00
Zaterdag 10:30 - 19:00
Zondag 12:00 - 17:00

 

Adres

Pretoriusstraat 1
1092 EW Amsterdam
020 370 77 50

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van de nieuwste dranken, kortingen en events?

sluiten