null
Slijterij maar dan effe anders
Gratis verzending van volle dozen
Voor 14:00 besteld, zelfde dag verstuurd

Nieuw: onze JUICEBOX

10th Dec 2021

We hebben een leuk nieuwtje!

We brengen de JUICE back met onze Juicebox.

 Juicebox? Jeweetwel, dat pakje drinken van vroeger waarmee je, met zo’n rietje, vaak een eerste kennismaking had met (toen nog) nieuwe smaken.

Kiezen?

De Drankerij brengt de juice (ok, figuurlijk) terug! We krijgen maar wat vaak te horen dat het maar lastig kiezen is op onze webshop. Daar helpen we je vanaf nu maar wat graag mee. Vanaf 1 mei kun je namelijk onze Juicebox #1 bestellen.

Juicebox

De Juicebox is een door de Drankerij zorgvuldig samengestelde box, die je kennis laat maken met wat ánders. Geen sap, wel soda’s waarmee je je vandaag de dag weer eens kunt laten verrassen. Elke maand wisselt de inhoud volledig en in mei starten we met #1.

Verrassing

Onbekend maakt mij ons bemind, want hoe leuk is het uitpakken van een verrassingspakket?

12 of 24x avontuur in een glas, aantrekkelijke alcoholvrije drankjes, waarmee je een diagonaaltje trekt door het beste van het Drankerij-assortiment. Niets zelf kiezen, dat hebben onze dorstige deskundigen al voor je gedaan. We houden het namelijk zo goed als nog even geheim wat je precies aantreft in de Juicebox van deze maand…. Zeker is dat je 12 of 24 drankjes aantreft van onafhankelijke makers, in spannende smaken en met een unieke samenstelling per box.

Cadeau

Als cadeau of voor jezelf, de Juicebox stelt niet teleur met soda’s met schwung. Dit alcoholvrije pakket is geschikt voor iedereen met dorst.  Verwacht dat we je bij de hand nemen door ons drankenmekka, of je hem nou cadeau geeft of hem voor jezelf houdt.

Alle smaakpapillen verzamelen!

Juicebox #1 12-pack €22,50

Juicebox #1 24-pack €40,-

Bestel nu Juicebox #1 t/m 31 mei.

Het product

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van de nieuwste dranken, kortingen en events?

sluiten