null
Slijterij maar dan effe anders
Gratis verzending van volle dozen
Voor 14:00 besteld, zelfde dag verstuurd
Drankerij's Dutch Negroni

Drankerij's Dutch Negroni

10th Dec 2021

Een ware klassieker onder de cocktails. De Negroni! Een cocktail, met zijn oorsprong uit Italië, die onder bartenders vaak wordt gezien als favoriet. Het zit ‘em in het simpele, namelijk 3 gelijke delen gin, vermouth en campari, beetje stirren in een glas met ijs (klinkt wat chiquer dan roeren) waarna je hem vervolgens overbrengt in een nieuw glas met ijs! En ta-da, zie daar een stevige, elegante en bitter-zoete cocktail die we de Negroni noemen.

Aangezien onze geliefde horeca dicht is en het dus vrij lastig is om een Negroni te nuttigen, voelen wij van de Drankerij (als trotse hoofdsponsor van het thuis drinken) ons genoodzaakt om hierop een oplossing te vinden. En die hebben we! Samen met Mokums eigen Vørdings en Willem’s Wermoed en onze Duitse vrienden van Mondino hebben we de handen ineen geslagen om deze klassieker te pre-bottelen! En dat is gelukt! We hebben hem de Dutch Negroni genoemd, want in plaats van de classic Campari, hebben wij de mighty Mondino gebruikt als bitter. Zoals je van ons gewend bent; net ‘ff anders dus!

Een halve liter kwaliteitscocktail in je koeling, zonder teveel gedoe met het aanschaffen van flessen en cocktail gear, een uitkomst in tijden van drooglegging in de horeca. En voor de prijs van 22,50 schenk je er bijna 8 servings uit! Niet gek!

Last but not least; we zijn begonnen met de laatste batches. Dat betekent dat we nog maar een gelimiteerd aantal flessen in de winkel hebben staan. Wil je ‘m nou absoluut niet missen? Let us know! Dan leggen we het achteruit! :)

Cheers vanuit de Drankerij,

Brian

Het product

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van de nieuwste dranken, kortingen en events?

sluiten