null
Slijterij maar dan effe anders
Gratis verzending van volle dozen
Voor 14:00 besteld, zelfde dag verstuurd
3 knallende tips om je productiviteit de baas te worden!

3 knallende tips om je productiviteit de baas te worden!

Geplaatst door Drankerij on 20th Aug 2021

Thuiswerkers/studenten opgelet! Deze is voor jou, van onze Brian! Of je nou in je pyjama aan het werk bent op je laptop aan de eettafel, of de collegezaal hebt verruild met de woonkamer. Het zijn bijzondere tijden, en het is begrijpelijk dat hierdoor de focus soms wat verder te zoeken is.

Wij van Dorstlust en de Drankerij, gaan je er doorheen loodsen, als leverancier van productiviteit, focus en energie.

Maar hoe? Wij hebben stevige en funky cafeïne knallers uit ons assortiment gepikt en onderstaand vermeld en toegelicht in deze blog, om van dat thuiswerken een productief feest te maken en om jou een flinke extra lading power en focus te geven in tijden van onzekerheid. Zo zullen wij er samen sterker doorheen komen en zal er geen to-do lijstje ons nog in de weg zitten!

Club-Mate

De grondlegger van Dorstlust, met succes! We gaan al jaren in versnelling 6 door de horeca van Amsterdam en daarbuiten, met volle energie in de loods en onze winkel in Oost, en we zijn nog lang niet klaar. Club-Mate is een sterkhouder op kantoor, de collegezaal, in de studio en op de dansvloer. Nog niet bekend met dit bijna mythische drankje? Het recept vindt zijn oorsprong in Zuid-Amerika, waar in veelvoud yerba mate thee gedronken wordt. De hoeveelheid is twee keer zo groot als in cola minus de absurde hoeveelheid suiker. Tot slot, maak je geen zorgen over de die cafeïne kick die je krijgt. Die is langdurig, gefocust, vrij relaxed en komt niet in de buurt van je standaard, trippy espresso kick, bedank daar de mate-bladeren maar voor. Rumours has it, dat menig Zuid-Amerikaans voetballer zweert bij mate en daardoor beter presteert. Cheers Messi!

Hoeveel cafeïne? 20mg per 100ml.

Nightwatch

Wat een verrassing was het toen we voor het eerst een fles Nightwatch aan de lippen zette. Makkelijk te drinken + veel cafeïne die je in een fijne gemoedstoestand brengt. Het drankje is gebaseerd op de guyausa plant, die (alweer) zijn oorsprong vindt in Zuid-Amerika. De thee werd geconsumeerd door de Quichua-stamleden terwijl ze de 'nachtwacht' over hun dorpen houden. 100% plantaardig, kruidig, bloemig en laag in calorieën. Vanavond doorwerken tot in de late uurtjes? Dit is je rechterhand!

Hoeveel cafeïne? 25 mg per 100ml

Charitea Mate

Daar is ‘ie weer, de mate plant. We kunnen wel vaststellen dat de steeds populairder wordende ijs-thee een echte blijver gaat zijn. Waarom wij de Charitea Mate aanraden? Aller eerst, de smaak! Het drankje wordt op subtiele wijze afgetopt met een klein beetje citroen- en sinaasappelsap wat ‘em lekker doordrinkbaar maakt. Naast de smaak, zijn wij al sinds het eerste uur supporter van onze Duitse vrienden uit Hamburg om het feit dat er inmiddels al miljoenen naar kleinschalige projecten van boeren uit ontwikkelingslanden wordt geschonken (pun intended). Charitea doneert per verkochte fles, 5 cent aan lokale, maatschappelijke projecten. Last but not least; genoeg cafeïne om die to-do lijsten daarna gedag te zeggen! Hiermee krijg je ze af!

Hoeveel cafeïne? 20mg per 100ml.

Tot slot willen we je namens Dorstlust en de Drankerij, enorm veel succes toewensen de komende tijd. Denk aan elkaar en houd afstand van elkaar. We hopen dat we je met ons assortiment, en deze tips, je een flinke duw in de rug kunnen geven om deze onzekere tijden de baas te worden. Bye, bye to-do lijstjes!

Einde bericht,

Uw cafeïne dealer Brian

<3 Dorstlust & de Drankerij

Het product

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van de nieuwste dranken, kortingen en events?

sluiten